Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga F-Boogie


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aksion
 •   Apet Vet
 •   Bota E Rrejshme
 •   Gjomat E Dhomes
 •   Jom I Njejti
 •   Kalo Testin
 •   Kush O N'beat
 •   Larg Meje
 •   Lidhjet E Kputa
 •   M'fal Moj Nan
 •   Nuk T'harroj
 •   Per Ata
 •   Po Du Me Ndryshu
 •   Qdo Dit
 •   Te Pres
 •   Tentimet

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.