Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Leo


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dashuria E Jone
 •   E Mallkuar
 •   E Pa Drejt
 •   E Pa Shpirt
 •   Edhe 100 Vjet
 •   Etapa
 •   Hajde Hyn Ne Valle
 •   Hajmalia
 •   I Huaj
 •   Jam Ilaq
 •   Jo Nuk Harrohet
 •   Maturant
 •   Mi Amor
 •   Nata Fundit
 •   Pa Ty
 •   Shkojshin E Thojshin
 •   Sikur Ti
 •   Sillu Sillu Zemra Jeme
 •   T'zezat Tua
 •   Tallava
 •   Te Dua Te Dua
 •   Un Ta Fala Ty Nje Puthje
 •   What I Like

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.