Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Remzi Leka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Abaz Aga
 •   Afrohu
 •   Bardhauelja
 •   Dashnija Është Dashni
 •   Dasmoret
 •   Doktoresha
 •   Dul Zymria
 •   Fjala Fjalën
 •   Gyrbeti
 •   Hyni N'valle
 •   Kenga E Zagrebit
 •   Keq Hyseni
 •   Krejt Shoqnia
 •   Le Te Digjem
 •   Më Kanë Thënë
 •   Me Fal Zemrën Nuk Është Lehtë
 •   Mitrovic Na Rehi Teli
 •   Moj E Mira
 •   N'fush T'kosoves
 •   O Moj Nafake
 •   Pim Raki
 •   Potpuri (Gezuar 2019)
 •   Pse Nuk Erdhe Sonte Në Gjilan
 •   S'Do Ti Shijoj
 •   Sa Keq Me Bere
 •   Sa Pishman
 •   Shpirt Prej Guri
 •   Si Sheqer Më Duket Rakia
 •   Si Tja Baj
 •   Sillu, Sillu Botë E Vjetër
 •   Sonte Nuk Jam Vet
 •   Tallava
 •   Turbo Tallava
 •   Valle

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.