Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Veriort


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ec Me Mu
 •   Gurbeti
 •   Hajde Qik E Mir
 •   Harro
 •   Hit Na Bim
 •   Jeta
 •   Mos U Mashtro
 •   Ngjyra E Veriorve
 •   Nuk I Dihet
 •   Per Ni Kafshat Buk
 •   Qull Qull Pa Maru
 •   Revulucion
 •   Shit
 •   Skenderaji
 •   Zhigeri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.