Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Pellumb Elmazi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Blerim Dhe Drite
 •   E Dua Një Shok
 •   Kur Të Më Mungosh Ti
 •   Një Sirenë Përmes Mirditës
 •   Nje Brigade E Re
 •   Nje Dite Ne New York
 •   O Moj Shami Shpalosura
 •   Pranvera E Qytetit Tim
 •   Rruga Jonë
 •   Sonte Kemi Feste
 •   Stacioni Me I Ri
 •   Toke Plot Begati
 •   Vitet E Rinise

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.