Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Masar Sinani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dardha Rrumbullake
 •   Deshmorve
 •   Dugajxhija
 •   Hasan Aga
 •   Jo Jo Mos Me Pyt Pse Ikam Lot Ne Sy
 •   Kenge Per Alajdin Xhezairin
 •   Kenge Per Opojanen
 •   Kuq E Zi
 •   Maturat
 •   Me Fal
 •   Ndarja Jon
 •   O Gurbet, Gurbeti Zi
 •   Preke Enderren
 •   Princit
 •   Qka Poj Thot Dema Kadris
 •   Shum I Ri U Dashurova

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.