Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ymerli Krasniqi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Bombi
 •   Ajo
 •   Albanian Mashup 2018
 •   Ani Ani Dashuri
 •   Digje Zemer
 •   Dridhe Dridhe Zemer
 •   Elijana
 •   Fantazi
 •   Habibi Habibi
 •   Hitet Shqip 2017 (Tallava)
 •   Kalle Kalle
 •   Kthehu Ti
 •   Ku Je Dashni
 •   Ku Je Ti
 •   Luj Kosovare Luj Shqiptare
 •   Ma Knaqe Shpirtin
 •   Mashallah
 •   Mashup 2018
 •   Me Mungon
 •   Mi Amor
 •   Pot Pres
 •   Princesh
 •   Pse O Shpirt
 •   Rrushi Jem
 •   S'di Pse Ta Kam Fal
 •   S'muj
 •   Ta Fala
 •   Të Don Ky Djali
 •   Ti Je Diamant
 •   U Largove Nga Un
 •   Unikate

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.