Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dërgo Një album nga Shkurte Fejza


Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, shkruajini tek "Shënimet" me numrat përkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:

Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)

    Duke u ngarkuar... Prisni ju lutem

    Shiko më shumë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.