Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Aziz Dervishi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Mban Mend Moj Xhane
 •   Çka Ka Thanë Adem Demaçi
 •   Beqir Limani
 •   Diten E Pare Te Praneveres
 •   Gezohu Moj Shoqe
 •   Këngë Kurbeti
 •   Këngë Për Anton Çettën
 •   Ku Janë Rritë Këta Djem Sokola
 •   Me Jep Nje Pike Uje
 •   Metelikun
 •   Moj E Mire
 •   Moj E Mire E Nenes
 •   Moj Kosovë Me Kësulë Të Bardhë
 •   Moj Kosovë Vend I Vjetër
 •   Nene E Ngrata
 •   O Mergim 2009
 •   Pime Raki
 •   Renka Djelli Renka Hena
 •   Sa Te Deshta Ty
 •   Shqipja E Lirisë
 •   Shtatë Shaljanët Ranë Në Shkodër
 •   Syzezo Moj Sylaroshe
 •   Vjeshta Moj Virona, Ne Bafce
 •   Zjatma Doren

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.