Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Klani Shqiptar


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   03
 •   A Je Kan Mram
 •   Asaj
 •   Autokton Jom
 •   Baby
 •   Banda Botuesi (diss Stresi)
 •   Besa Bese (Dedikim Kb Besa)
 •   Du Met Pa
 •   Fuck Your Name (diss Mc.kresha)
 •   Hajde Krejt
 •   Heyy
 •   Hip Hop Qdo Nat
 •   Jem Shqiptar
 •   Jetoj Per Ty
 •   Makalanat
 •   Mbaje Mend
 •   Motrës Tonde
 •   Na
 •   Pije Plot
 •   Prej Hip Hopit N'tallava
 •   Qonu Shqiptar
 •   S'jem Rre N'mes Vete
 •   Sex Party
 •   Si Me M'vra
 •   Ska Ma Shum
 •   Stili Yt
 •   Suksesi Jone
 •   Tattoo
 •   Ti Je E Vetmja
 •   Ti Me Pelqen
 •   Tona Ligjet
 •   Tripi Jone
 •   Un Jom Estrad
 •   Une Besoi Ne Zot
 •   Veq Ty
 •   Vera
 •   Zemer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.