Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Baki Xhaferi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bojna Mashalla
 •   Dita E Pavarësisë
 •   Era Karafil
 •   Falma Dashurinë
 •   Gjaku I Malësorëve
 •   Hajde Miq Hajde Shok
 •   Këngë Kurbeti
 •   Këngë Për Kosovën
 •   Kenge Dasmash 2018
 •   Male E Fusha
 •   Malli Për Ty Kosovë
 •   Mashallah
 •   Mbarë Kosova
 •   N'dëgjo Vashë Kangën E Parë
 •   N'drras Te Vekut
 •   Për Kosovën Jetën Me Dhanë
 •   Potpuri
 •   Potpuri 1 Gezuar 2017
 •   Potpuri 2 Gezuar 2017
 •   Potpuri Popullore 2016
 •   Potpuri Tetovare 2017
 •   Prej Ni Shpati
 •   Selman Vojvoda
 •   Si Prush
 •   Syzez Bjondin
 •   Vend I Bukur Ku Linda
 •   Vjen Kah Dera

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.