Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Eneda Tarifa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Jeni Ju Si Une
 •   Askush S'do Ta Besoje
 •   Bashkëmoshatarëve
 •   Djali Simpatik
 •   Do Ta Them
 •   E Kerkoj
 •   E Para Leter
 •   Endrrat
 •   Fairytale
 •   Ika Larg
 •   Kanapeja
 •   Kenga E Pogradecit
 •   Kenga E Prizrenit
 •   Kenga E Ulqinit
 •   Ma Zgjat Doren
 •   Me Veten
 •   Miremengjes Student
 •   Mos Harro
 •   Ne Dashurine E Saj
 •   Ninulla E Nënës
 •   Nje Zambak I Bardh Ne Gur
 •   Nuk E Harroj
 •   Nuk Ja Vlen
 •   Nuk Mund Te Marresh
 •   O Vlore
 •   Përrallë
 •   Permeti
 •   Pranvera E Jetes Sone
 •   Qendroj
 •   Qeshu Rini
 •   Rreth Zjarit Tënd
 •   Shoqja Ime
 •   Syte Nga Ti
 •   Thurje #
 •   Trëndelinë Dhe Këngë
 •   Zeri Im
 •   Zhgenjimi
 •   Zogu I Vogel

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.