Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Zeid


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   E Ki Vrejt
 •   Fire
 •   Im Back
 •   Just Dance
 •   Kadale
 •   Kape Telefonin
 •   Kur Je Nè C`lub
 •   Loti N Sy
 •   Ma Shum Meriton
 •   My History
 •   N'rrug
 •   Nuk Din
 •   Po Du
 •   Shqipja Jem
 •   Superstar
 •   Te Ndjej
 •   They Wanna Know
 •   To My Flow
 •   Zemra Ndalon

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.