Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Anestezioni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bitch For Money
 •   Cartelo
 •   Club Me Neve
 •   Gunshot
 •   Jam Jetim
 •   Jeta Sosht Loj
 •   Jo Si Tjert
 •   Let's Go
 •   Lidhja Ma E Fort
 •   Malli
 •   Mbetem Vetem
 •   Monaco
 •   N Mendim (part 1)
 •   N'mendime (part.2)
 •   Nuk Po Bami Palidhje
 •   Pa Inat
 •   Pendimi
 •   Per Ty S'egzistoj
 •   Po Mdoket Prrall
 •   Qështu E Ka Jeta
 •   Sa Her Ti Qesh
 •   Shko
 •   Shokun Se Lo II
 •   Si Na
 •   So Patjeter
 •   Trendafil

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.