Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Sokol Gjakova


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   As Nje Minut
 •   Buzet E Tua
 •   Dashuria Ilegale
 •   Haku Yt
 •   I Lumtur Nuk Jam
 •   Kush Na Ka Mar Msysh
 •   Kush Oshte Ai
 •   Më Kujtohet Sikur Sot
 •   Me Mer Malli Per Nje Emer
 •   Pa Ty Nuk Mund Te Jetoj
 •   Parasysh
 •   Potpuri
 •   Potpuri Gezuar 2013
 •   Prishtinase
 •   S'dua
 •   Sa Të Lumtur Ishim
 •   Të Kerkoj
 •   Ti Nuk Pranon Falje
 •   Vetem Për Inat

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.