Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga B-Genius


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ma Jep
 •   B'g-ja
 •   Babygirl & Gangstaboo
 •   Bye Bye
 •   Deshira E Jetes
 •   E Lype E Gjete
 •   E Urrej Shiun
 •   Era
 •   Harrom
 •   Invalid
 •   Isha Mbret
 •   Je Me Mu
 •   Jeta Pa Ty
 •   Ju Dyja, Na Dy
 •   Kallet Gilani
 •   Ke Gabu
 •   Koha
 •   Krejt
 •   Kush Ka Faj ....
 •   Ky Djali Qe Knon Per Dashni
 •   Maturant
 •   Merre Shoqen
 •   Mos Shko
 •   Mos Ta Nin
 •   Ndrysho
 •   Pa Ty
 •   Përjet
 •   Per Her T`fundit
 •   Per Mu Jeton
 •   Po Ma Han
 •   Po Te Pres
 •   Rollin'
 •   S'me Mungon
 •   Sa Ftohtë
 •   Seniorita
 •   Smundem Pa Ty
 •   Ti Ku Je
 •   Ti Me Shoqe
 •   Ti Shkove
 •   U Rrita
 •   Un Me Ty
 •   Vera
 •   Vetmia
 •   Zotit Kërkoj Falje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.