Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Claudio La Regina


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ave Maria
 •   Che Dio Mi Maledica
 •   E' L' Estate
 •   Fiaya
 •   Karol
 •   Kur Te Pasha
 •   La Mia Libertà
 •   L’ Ultimo Sguardo
 •   Lule
 •   Mi Arrendo
 •   Notte D’ Inverno
 •   Quando Tocchi Un Bambino
 •   Shtire Një Viershë
 •   Si Je
 •   Tirana
 •   Tra Di Noi
 •   U Jam
 •   Venduti
 •   Volando Nel Tuo Cielo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.