Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Lil Koli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   2 Sy Per 9 Plumba
 •   Cash Money
 •   Hija E Shoqnis
 •   Hije Burgosme
 •   Jena Kallabllak
 •   Liber I Gjakosun
 •   Lojnat Si Du
 •   Me Grupin
 •   Nxehet Ambienti
 •   Rrep Si Na Skeni
 •   Secret
 •   Sene Me Dy Komsha
 •   Si Ta Nezim
 •   Tjeter Klas
 •   Zemra Vogel

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.