Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ergys Shahu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ana
 •   Dashuria
 •   Do Te Pendohesh
 •   Doja Doja
 •   E Paprekshme
 •   Emrin Tend
 •   Fale Zemren
 •   Jo S'e Besoj
 •   Kam Mall Per Ty
 •   Karma
 •   Kur Te Dua
 •   Me Mir Pa Ty
 •   Mos I Beso
 •   Nga E Para Tja Nisim
 •   Ngjyra Syve
 •   Rrugen Nuk E Gjetem
 •   Si Me Le Vetem
 •   Te Kam Ne Mendje
 •   Te Ndjej
 •   Une Pa Ty
 •   Vendin Tend Askush Sdo Ta Zavendesoj

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.