Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Baboo Darabuka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   3 In 1
 •   Çok Güzel
 •   Dance With Me
 •   Dashnia
 •   Dashnia Si Mafia
 •   Dheze Dheze
 •   Feel The Sound
 •   Habibi
 •   Hot Girl
 •   Instrumental
 •   Lele
 •   Love It
 •   Luje Qike
 •   Midnight
 •   Se Dashni Pa Ty Nuk Ka
 •   Shake You Body
 •   Shota (Remake)
 •   Shqiptari
 •   Solo
 •   Vallja E Rugoves (Remake)
 •   Vec Edhe Ka Njo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.