Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Beatrix Ramosaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dhoma 609
 •   Dilema
 •   Dreams Come True
 •   E Dua Beat-In
 •   Enderrat Behen Realitet
 •   Let Me Love You
 •   Ma Nxet
 •   Pa Ndjenje
 •   Pa Ty
 •   Prekem Ngadale
 •   Qysh Ki Qejf
 •   Stay
 •   The Last Dance

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.