Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Burim Hoxha


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ah Dashni
 •   Çelësi I Zemrës Sime
 •   Çun Me Pare
 •   Bon Bon
 •   Do Te Therras
 •   Kalorsi I Nates
 •   Lozonjare
 •   Më Harro
 •   Mej Hane
 •   Mos Me Thuaj Se Ike
 •   Pa Tekst
 •   Pa Ty
 •   Pak Une E Pakez Ti
 •   Potpuri
 •   S'ka Leke
 •   Sa Larg
 •   Shok
 •   Shpirti
 •   Shpirti Bën Mëkat
 •   Si Ti Ska
 •   Ti Je Limiti
 •   Une Di Se Ti Me Don
 •   Vera

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.