Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Nazmie Hoxha


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ç’u Dëshrush Me Të Pa Ty
 •   Bota Zunë E Flasin
 •   Bubullin Te Shkëmbi I Kavajës
 •   Edhe Njiher Du Me T'qa Hallin
 •   Falmi Moj Sytë E Ballit
 •   Jalla U Shemsh Kalaja E Durrësit
 •   Jam Bandill Nji Trim I Fort
 •   Këndo Mor Çun
 •   Kënga E Gurbetit
 •   Kënga E Naimit
 •   Kenge Per Eqrem Cabejn
 •   Ku Ke Besën Që Ma Dhe
 •   Kur E Përcolla Ylberin
 •   Kur Këndoje Ti
 •   Me Mallëngjim
 •   Moj Hatixhe Në Shami Të Kuqe
 •   Një Lulishte Me Trëndafila
 •   O Ju Hyje Ju Hyjnesha
 •   Oj Zogo Jelek Me Vija
 •   Osht Ni Nose Qi Qan Me Lot
 •   Po Shkon Goca Me Korre Ne Ar
 •   Prani Knon Bylbyli
 •   Pse S'më Vjen
 •   S'paske Pas Një Pikë Mëshirë
 •   Shëtita Anembanë
 •   Si Dukat I Vogel Je
 •   Ti Moj Shega Gurracake

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.