Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Cyclone


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   16 Bars
 •   1maj (Burn Remake)
 •   E Din Ti !
 •   Fuckin Problem
 •   Ma Shum A Ma Pak
 •   Nuk Jom Ma I Forti
 •   Po Shkoj N'banke
 •   Shqiptart E Pare N Hane
 •   Uhh (Turn Off The Lights)
 •   Use Somebody
 •   Wrong Way

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.