Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ardit Çuni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Je
 •   Ajo
 •   Dashni
 •   Dashuri Ne Arrati
 •   Digju
 •   Frymë
 •   Inatin
 •   Je Mama
 •   Je Ti
 •   Jena Na
 •   Me Zemer
 •   Na
 •   One Life
 •   Pa Mu
 •   Po Te Jesh I Dashuruar
 •   Qaj
 •   Say You Won't Let Go
 •   Thjesht Loje
 •   Too Good At Goodbyes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.