Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ledri Vula


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Janari
 •   100 Probleme
 •   A Jena Mire
 •   Diss Noizy
 •   Elvana
 •   I Vogel
 •   Kings
 •   Krejt Shokt E Mi
 •   Mashalla
 •   MEM
 •   Merri Merri
 •   Messi (Remix)
 •   Ni Got Per Ty
 •   Nona
 •   Nuk Ma La
 •   Pablo (Lock Doh Remix)
 •   Princess Diana
 •   Rio
 •   S.R.M.N (Sun Rrin Me Neve)
 •   TTZ
 •   U Harrum

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.