Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Naim Frashëri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Atdheu
 •   Bagëti E Bujqësi
 •   Bilbili
 •   Dëshira
 •   Dëshira E Vërtetë E Shqiptarëve
 •   Emri I Zotit
 •   Falja
 •   Fjalet E Qiririt
 •   Fyelli
 •   Gjuha Jonë
 •   Ismajl Qemali
 •   Jeta
 •   Kam Shumë Shpresë
 •   Korça
 •   Lutja E Naimit
 •   Mejtimi
 •   Në Dashtë Zoti
 •   Parrajsa
 •   Përse?
 •   Pellasgët-shqipëtarët
 •   Perëndija
 •   Qerbelaja (Fragmenti I Kreut Të Tetëmbëdhjetë)
 •   Shkendije E Diellit Ndaj Manushaqes
 •   Shqiperi, O Jetegjate
 •   Skënderbeu
 •   Te Vegjelit
 •   Ti Fluturon Me Dallendyshe
 •   Trathëtorëtë
 •   Ujku Dhe Qëngji
 •   Varfëria
 •   Zogu Dhe Djali
 •   Zonj' E Fatit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.