Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Lasgush Poradeci


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Cu Mbush Mali
 •   Dëgjimi I Zemrës
 •   Dimër
 •   Dora Jote Ledhatare
 •   Dremit Liqeri
 •   Durimi
 •   E Mora Shoqezen Perkrah
 •   Ere Trendeline
 •   Gjarpërushja
 •   Gjeniu I Anijes
 •   Gremina
 •   Je Ulur Fort
 •   Kamadeva
 •   Korrik
 •   Ku Shtrohet Vala
 •   Ku Vemi Shpesh
 •   Kujtimi
 •   Kur Në Flakë
 •   Kur Të Më Jesh E Zemëruar
 •   Kush Ta Fali Bukurinë
 •   Lamtumire
 •   Lenda Dhe Jeta
 •   Lodra E Dashurise
 •   Maja E Celur
 •   Malli
 •   Mbarim Vjeshte
 •   Mengjes
 •   Mitrush Kutelit
 •   Pamja
 •   Përse Të Dua
 •   Perqafimi
 •   Poradeci
 •   Prandaj
 •   Reshit Collaku
 •   Shpirtit
 •   Syt' E Lumtur
 •   Syt’ E Tu Vetëtimtarët
 •   Te Rite E Viteve Te Mi
 •   Ti Buzëndritur Në Stoli
 •   Ti Po Vjen Që Prej Së Largu
 •   Vallja E Luleve
 •   Vallja E Yjeve
 •   Vdekja E Nositit
 •   Vrapojne Zemrat
 •   Zemërimi Jonë
 •   Zemra
 •   Zemra E Liqerit
 •   Zemra E Shokut

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.