Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Herolinda Laqaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aida
 •   Befasia
 •   Buzeqeshja S'ka Kthim
 •   Dallget
 •   Deshirat E Mia
 •   Dikur
 •   Dua
 •   Dua Pak Pushim
 •   Dy Gishta
 •   E Vetmuar E Them Asgje
 •   E Vogel S'jam
 •   Endrrat
 •   Falenderimi I Takon Zotit
 •   Fantazo
 •   Fatit
 •   Fjalet E Kota
 •   Fletorja Ime
 •   Genjeshtrat
 •   Hero'linda
 •   Jeta
 •   Jeta Ime
 •   Jetim
 •   Jo
 •   Koha
 •   Kosova
 •   Kosova Vendi Im
 •   Larg Jetes
 •   Leremni Edhe Pak
 •   Libri
 •   Lulet E Rinis
 •   Muzika
 •   Naten
 •   Ne Endrrat E Mia
 •   Nje Nate Vere
 •   Nje Vajze Pa Fat
 •   Nora
 •   Nuk E Kuptova
 •   Po Qaj
 •   Prizreni
 •   Qka Dua Nga Jeta??
 •   Shoqja Ime
 •   Shpresa Vdes E Fundit Per Mua
 •   Sikur Te Isha Ajo
 •   Syte E Mi
 •   Te Papriturat E Jetes
 •   Te Sherohem
 •   Tek Varri I Nje Deshmori Te Panjohur
 •   Tradhetia Nga Jeta
 •   Udhetimi
 •   Urime Shqiperi
 •   Vajza E Vogel
 •   Vendi Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.