Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Irma Kurti


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Atë Ditë Shpresoj Të Mos Jem
 •   Dridhem Si Gjethe
 •   Dua Të Jetoj, Që Të Vdes Me Ty
 •   E Zakonshme
 •   I Dyzuar
 •   Je Veçse Një Hije
 •   Jeta, Në Një Fije
 •   Mëkat Të Mbyllësh Sytë
 •   Në Shpirtin Tim Bie Shi
 •   Një Gjethe E Vetmuar
 •   Nuk Shitet Kjo Shtëpi
 •   Pak Durim...
 •   Perla
 •   Shelgu Lotues
 •   Shiu
 •   Trupi Im Prej Gruaje
 •   Zëri Yt Nuk Mbërrin Atje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.