Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Xhenisa Memolla


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   100 Vjetori
 •   28 Nentori
 •   Bota Ime
 •   Dedikim
 •   Ditari
 •   Dy Fjale
 •   E Zemeruar
 •   Femijeria
 •   Festa E Flamurit
 •   Historia E Vendit Tim
 •   Lart Ne Qiell
 •   Liria
 •   Ndoshta
 •   Poezite E Mija
 •   Prane
 •   Qaj
 •   Shpirti Melankolik
 •   Shqiperia
 •   Sinqeriteti
 •   Stina E Veres

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.