Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Drita Fejza


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ah Kjo Ndarja
 •   Ai /Ajo
 •   Çels I Humbur
 •   Dhe Gjithmonë Më Ke Manare
 •   Dritë Vendit Tim
 •   E Lidhur Për Ty N' Largësi
 •   Flas Shqip
 •   Gjarpërushe
 •   Je Femër...
 •   Kengen E Di
 •   Kjo Kohë
 •   Kthema Dashurinë Njerëzore
 •   Kur Të Vijë
 •   Larg Një Botë Na Ndanë...
 •   Mall A Ëndërr...
 •   Mos Më Lypni Në Listat E Dhunës
 •   Në Kujtim Të Poetit
 •   Në Shtrydhjen E Dashurisë
 •   Ne Sytë E Tu
 •   Për Dashurinë...
 •   Pema E Lumturisë
 •   Per Miqesite E Verteta
 •   Prishtines
 •   Pse
 •   Rip Vaçe Zela
 •   Shpresë E Robëruar
 •   Shqip
 •   Takim Me Diellin

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.