Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Faik H.Kuqi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   9 Janar 2004
 •   Ballade E Refugjatit
 •   C'eshte Poezia
 •   Coptimi I Shkembit
 •   Dhembja
 •   Flamuri Pamvarsise
 •   Hidhmi Syte
 •   Kandili Dhe Flutura
 •   Kosova Shpalli Pamvarsine
 •   Kujdes!
 •   Kujtimet
 •   Llogjike E Luftetarit Per Lirine E Kosoves
 •   Mali Idealeve
 •   Monologu I Parase
 •   Nate Vere
 •   Nderrimi Stinave
 •   Ndjeshmeri !?
 •   Ne Ndjekje Te Diellit
 •   Nuk Te Harroj
 •   Peisazh Fillim Shekulli
 •   Pika E Lotit
 •   Poezi
 •   Rifundosja E Durresit
 •   Shpendet Shtegtare
 •   Shpirti I Djellit
 •   Shpresa Per Liri
 •   Takim I Ftohte
 •   Trendafili

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.