Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Depresioni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Afromu
 •   Andrra
 •   Autobusi
 •   Dashni E Pist
 •   Dua Te T'kem Pran
 •   Dudia
 •   Gabim
 •   Harrom
 •   Mc-tri
 •   N'meidon
 •   Nga Dy Ant Tradhti
 •   Njeri I Perlym
 •   Pa Pare
 •   Po Boj Rap
 •   Prishtina Hot
 •   Sexy
 •   Shko
 •   Shum Fjal
 •   T'humba Pa Pritur

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.