Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Mc Qoppa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Minut
 •   100 Vjetori
 •   220 Km/H
 •   A Je Si Unë
 •   Arpagjik't
 •   Blemani Albumin
 •   Bonita
 •   Credimus
 •   Dashnise
 •   Deal
 •   Diku N'spanje
 •   DissRespect
 •   Emine-m
 •   Estrada
 •   Fama E Rruges
 •   Femnat E Mija
 •   Fillimi I Fundit
 •   Filozofija Jem
 •   Freestyle
 •   Game Over
 •   Ghetto Boss
 •   Golden Eagle
 •   How High
 •   Jemi T'lidht
 •   Kceni Kceni
 •   Kosoves (Diss Politikanve)
 •   Me And U (mnu)
 •   Moj Bij
 •   Mos Bo Plan N'jet
 •   Mr Gangster
 •   N'atdhe
 •   Na 2t
 •   No Arpagjik No Party
 •   Nonen Ja U Q***a
 •   Nsiklet
 •   Prej Burgut
 •   Ptuu
 •   Puthje Me Gjak
 •   Pz Power
 •   Qoke
 •   Qoppsexy
 •   Qytetit Vjeter
 •   Rreshtat E Dukatit
 •   Rruga
 •   Sa Femijet E Deshmorve
 •   Ski Sen
 •   Sna Gjon
 •   Sosht E Vertet
 •   Stars
 •   Story
 •   T'njejt
 •   Ti Vetem Ti
 •   U Kall U Kall
 •   Veç Ni A
 •   Xhano
 •   Xhemile
 •   Zoni Saj

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.