Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Fatmir Terziu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   (A)ferra
 •   90 Gradë
 •   Absurdin S’e Lan Asnjë Det
 •   Ajo Ndërmarje
 •   Ajri I Qytetit Tim ‘ilegal’?
 •   Akullore 1
 •   Anarki
 •   Apoteozë Pipzës
 •   Aritmetika E Së Shtunës
 •   Arkitektura E Ëndrrës
 •   Arti I Kafesë
 •   Asimetri
 •   Atdheu
 •   Çadrat
 •   Çast
 •   Ëndrrat E Muzikës
 •   Bazilika E Elbasanit
 •   Boshllëk
 •   Dashuri
 •   Dashuria Ime
 •   Dashurohu Njeriu Im
 •   De(R)t
 •   Dhe I Egër
 •   Dheamë
 •   Dialektika E Urimeve
 •   Diamante Nga Shpirti I Fatos Arapit
 •   Ditëlindja E Nënës Sime
 •   Dixhitalisht
 •   Dollia E Ditëlindjes Së Andit
 •   Durimi
 •   E Shtuna
 •   E Thadërt
 •   Ecja
 •   Filik
 •   Fjala Në Grackë
 •   Galiç Në Rrugë
 •   Gargara Kulturore
 •   Gërrhet Qyteti Im
 •   Gjen I Harruar
 •   Gjilpërë
 •   Gjinia E Mendimit
 •   Gjitonja
 •   Ikja
 •   Intelektualizëm
 •   Intime
 •   Isoja E Detit
 •   Ka(A)ftësi
 •   Karakaftja
 •   Kryefjala E Ditës Dashuri
 •   Kuja
 •   Kur Çelin Mimozat
 •   Labirinth
 •   Legjenda Eli-Basami
 •   Letër Nënës
 •   Letrat
 •   Liri Gjethore
 •   Luleshtrydhe
 •   Lumit Buna
 •   Manakinizëm
 •   Më Thuaj Xhames Xhois
 •   Mëngjesi I Së Shtunës
 •   Me Trokthin E Lotit Tim Hutaq
 •   Meridian
 •   Mesazh I Erës
 •   Mesazhierët E Qiellit
 •   Mos Ma Harro Puthjen
 •   Në Çdo Të Shtunë
 •   Nënshkruam Një Dashuri
 •   Ninullë E Elbasanit
 •   Nisja
 •   Një Çast E Ka Edhe…
 •   Një Shenjë E Pashqiptuar
 •   Një Shenjë E Shpirtit
 •   Pa Bust
 •   Paqja E Një Pasqyre
 •   Paradoks
 •   Pasqyra Nuk Reflekton Plehra
 •   Përrallë Nga E Votuara
 •   Pesë Gota
 •   Presja
 •   Puthja
 •   Rëra Në Sarandë
 •   Re(F)ren
 •   Reth I Jetës
 •   Roshk I Zverdhur
 •   Rrrokadë
 •   Sall Era I Çik Lehtë
 •   Shën Valentinët Shkruajnë Libër
 •   Shkumbini
 •   Shqiptaria
 •   Sinfonia Bregdetare
 •   Skajore Poetike
 •   Sofra E Së Shtunës
 •   Sonata E Mjegullës Londineze
 •   Stilim
 •   Stroll Bregdetar
 •   Të Dehur Shqiptarisht
 •   Valle
 •   Vallja Rri Zgjuar
 •   Vetëm Për Mua
 •   Veza E ‘drejtësisë’
 •   Xhelozi
 •   Zullum

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.