Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Big Boy Niti


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Po Del
 •   Albanian Gangsta Party
 •   Atij Si Han Per Ty
 •   Edhe Sonte
 •   I'ma Bad Boy
 •   Kejt Meri
 •   Lily Love
 •   Make It Hot
 •   Nata Osht Dita Jem
 •   Nuk Je Vetem
 •   Qeshtu Jom Une
 •   Summer Jam
 •   Wafa

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.