Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dido


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Afraid To Sleep
 •   All You Want
 •   Burnin' Love
 •   Christmas Day
 •   Closer
 •   Comin' Home
 •   Do You Have A Little Time
 •   Don
 •   Don't Believe In Love
 •   Don't Leave Home
 •   Don't Think
 •   Don't Think Of Me
 •   Everything To Lose
 •   Feelin Good
 •   Feels Like
 •   Feels Like Fire
 •   Flowerstand Man
 •   For One Day
 •   Grafton Street
 •   Hem Of His Garment
 •   Here With Me
 •   Here with Me(Multimedia Track)
 •   Honestly Ok
 •   Hunter
 •   Hurry Home
 •   I'm No Angel
 •   Isobel
 •   It Comes And It Goes
 •   Keep Your Faith In Me
 •   Last This Day
 •   Let's Do The Things We Normally Do
 •   Life For Rent
 •   Look No Further
 •   Mary's In India
 •   Me
 •   My Life
 •   My Lover's Gone
 •   Never Want To Say Its Love
 •   North Star
 •   Northern Skies
 •   On Christmas Day
 •   One Step Too Far
 •   Paris
 •   Pears
 •   Postcards
 •   Postcards Remix
 •   Quiet Times
 •   Reverb Song
 •   River, Run Me Dry
 •   Sand In My Shoes
 •   See The Sun
 •   See You When You're 40
 •   Slide
 •   Snakes
 •   Stan
 •   Stoned
 •   Summer
 •   Sweet Eyed Baby
 •   Take My Hand
 •   Thank You
 •   The Day Before The Day
 •   This Land Is Mine
 •   Us 2 Little Gods
 •   White Flag
 •   Who Makes You Feel
 •   Worthless

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.