Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga T.I.


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   24'S
 •   56 Bars (Intro)
 •   9 Piece
 •   99 Problemz (but Lil' Flip Ain't One)
 •   A Better Day
 •   Act I
 •   Act Ii
 •   Act Like It
 •   Ain't I (Remix)
 •   All She Worte
 •   At The Bar
 •   Bankhead
 •   Be Better Than Me
 •   Be Easy
 •   Bezzle
 •   Big Things Poppin'
 •   Bitch Who
 •   Bounce Like This
 •   Can We Go
 •   Chillin With My Bitch
 •   Chooz U
 •   Countdown
 •   Da Dopeman
 •   Dead And Gone
 •   Dead Ass Wrong
 •   Decues
 •   Dem Boys Remix
 •   Do It
 •   Do U Potna
 •   Doin' My Job
 •   Don't You Wanna Be High
 •   Dope Boi Fresh
 •   Dope Boyz
 •   Dying In Your Arms
 •   Every Chance I Get
 •   Fancy
 •   Feet Don't Fail Me Now
 •   Fire It Up
 •   Follow Your Dreams
 •   Freak Through
 •   Get Dat
 •   Get It
 •   Get Loose
 •   Get Ya Shit Together
 •   Goodbye My Dear
 •   Goodlife
 •   Grand Hustle Kings
 •   Grand Royal
 •   Hands Up
 •   Harry Potter
 •   Heavy Chevys
 •   Help Is Coming
 •   Hit the Block
 •   Hot Wheels
 •   Hotel
 •   Hustlin
 •   I Can't Be Your Man
 •   I Can't Quit
 •   I See Ghost's
 •   I Still Luv You
 •   I'll Show You
 •   I'm a G
 •   I'm A King
 •   I'm a King (Remix)
 •   I'm Comin' Out
 •   I'm Illy
 •   I'm Serious
 •   I'm Serious Remix
 •   I'm Straight
 •   I'm Talkin' To You
 •   In A Nutshell
 •   It Ain't Them
 •   Jeezy Speaks (Interlude)
 •   Just Like Them
 •   King & Queen
 •   King Back
 •   King Of Da South
 •   Kings On Set
 •   Let Me Tell You Something
 •   Let My Beat Pound
 •   Life of the Party
 •   Like I Do
 •   Like So
 •   Limelight
 •   Living My Life
 •   Long Live Da Game
 •   Look What I Got
 •   Loud Mouth
 •   Magic
 •   Miss Me
 •   Motivation
 •   Mr. Kodak
 •   My Air Forces
 •   My Dear
 •   My Life Your Entertainment
 •   My Swag
 •   My Type
 •   No More
 •   No More Talk
 •   No Sweat
 •   Oh Yeah
 •   On Purpose
 •   On Top Of The World
 •   Out Me Dog
 •   Party People
 •   Pimp
 •   Piss'n On Your Ego
 •   Players Lifestyle
 •   Porn Star
 •   Prayin' For Help
 •   Propane
 •   Raw
 •   Ready For Whatever
 •   Ready Set Go
 •   Real Love
 •   Respect This Hustle
 •   Ride Wit Me
 •   Set It Out
 •   Shes So Fly
 •   Shoulder Lean
 •   So Close
 •   Stand Up
 •   Stand Up Guy
 •   Still Ain't Forgave Myself
 •   Stunt'n Like A Fool
 •   Superstar (Interlude)
 •   Swagger Like Us
 •   Sweet Home Alabama
 •   T.I. Vs. T.I.P.
 •   Tell 'em I Said That
 •   Tha King
 •   That's Right
 •   Thats What
 •   The Breakup
 •   The Greatest
 •   The Hottest
 •   The Life
 •   The One
 •   This Time Of Night
 •   Told You So
 •   Touch (Remix)
 •   Touchdown
 •   Trap Muzik
 •   U Don't Know Me
 •   Uh Huh (Remix)
 •   Undertaker
 •   Watch What You Say To Me
 •   We Do This
 •   What Ever You Like
 •   What Happened
 •   What They Do
 •   What's Yo Name?
 •   Whatever You Like (Remix)
 •   Who What When
 •   Why U Mad At Me
 •   You Ain't Fly
 •   You Ain't Hard
 •   You Ain't Missin' Nothin'
 •   You Can Have Whatever You Like
 •   You Know Who

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.