Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Rihanna


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   3 Pounts 5
 •   707?
 •   A Girl Like Me
 •   A Million Miles Away
 •   About Me
 •   All Guns Blazin'
 •   Battle Of Nerves
 •   Bitch, I'm Special!
 •   Blunts Rolled
 •   Boom Boom
 •   Break It Off
 •   Cheers (drink To That)
 •   Cinderella
 •   Cold Case Love
 •   Complicated
 •   Coulda Been The One
 •   Crazy Destiny
 •   Crazy Little Thing Called Love
 •   Crossfire
 •   Cry
 •   Dem Haters
 •   Diamonds
 •   Do Ya Thang
 •   Don't Even Try
 •   Drunk On Love
 •   Emergency Room
 •   Final Goodbye
 •   Fire Bomb
 •   First Time
 •   Fly
 •   Girl Like Me
 •   Give Me A Try
 •   Good Girl Gone Bad
 •   Happy
 •   Hard
 •   Hate That I Love You
 •   Hatin
 •   Haunted
 •   Head
 •   Here I Go Again
 •   Hole In My Head
 •   Hypnotized
 •   If I Never See Your Face Again
 •   If It's Lovin' That You Want Pt. 2
 •   In The Light
 •   Infiel
 •   It Just Don't Feel Like Christmas
 •   It's The Last Time
 •   Just Be Clever
 •   Just Be Happy
 •   Kisses Don't Lie
 •   Lemme Get That
 •   Let Me
 •   Let This Be The Last Time
 •   Live Your Life
 •   Livin' A Lie
 •   Love The Way You Lie (part 2)
 •   Love Without Tragedy
 •   Mad House (Explicit Version)
 •   Man Down
 •   Manhunt
 •   Million Miles Away
 •   Monkey See
 •   Music Of The Sun
 •   My Name Is Rihanna
 •   Never Ending
 •   No Stops It's
 •   Now I Know
 •   Oh Baby
 •   Only Answer
 •   Only Girl
 •   P.S. (I'm Still Not Over You)
 •   Paraguas
 •   Photographs
 •   Plane's Back
 •   Please Don't Stop The Music
 •   Push Up On Me
 •   Question Existing
 •   Rehab
 •   Revolution Of The Heart
 •   Roll
 •   Roll It
 •   Rude Boy
 •   Rumors
 •   Rush
 •   Russian Roulette
 •   Say It
 •   Selfish Girl
 •   Sell Me Candy
 •   Shake Seems Good
 •   Should I?
 •   Simple Answer
 •   Smell Me Candy
 •   Sparkle Night
 •   Stupid In Love
 •   Suicide
 •   Take A Bow
 •   Talk That Talk
 •   Te Amo
 •   That La, La, La
 •   The Dice Are Thrown
 •   The Hotness
 •   The Last Song
 •   The Last Time
 •   The One
 •   There's A Thug In My Life
 •   Through The Life
 •   Tide Is High
 •   True Feelings
 •   Trust No One
 •   Umbrella
 •   Unfaithful
 •   Unfaithful (Remix)
 •   Vogue
 •   We Found Love
 •   What's My Name
 •   Where Have You Been
 •   Who You Gonna Run To
 •   Who's That Chick
 •   Why Am I So In Love?
 •   Willing To Wait
 •   Winning Women
 •   Wish The Worst
 •   Work
 •   X's + O's
 •   Ya Boy's Bad
 •   You Da One
 •   You Don't Love Me (No, No, No)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.