Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Black Eyed Peas


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A8
 •   According to You (Jason Sangerman Remix)
 •   Anxiety
 •   Audio Delite At Low Fidelity
 •   Ba Bump
 •   Be Free
 •   Bebot
 •   Bep Empire
 •   Boom Boom Pow
 •   Bridging The Gaps
 •   Bringing It Back
 •   Cali To New York
 •   Clap Your Hands
 •   Communication
 •   Complete Beloved
 •   Dirty Dancing
 •   Disco Club
 •   Do What You Want
 •   Duet
 •   Fallin' Up
 •   Fly Away
 •   For the People
 •   Get Original
 •   Hands Up
 •   Head Bobs
 •   Hey Dj
 •   Hot
 •   I Just Can't Get Enough
 •   I Wanna Cha
 •   If You Want Love
 •   Joints And Jams
 •   Karma
 •   Labor Day (It's A Holiday)
 •   Latin Girls
 •   Love Won't Wait
 •   Make Them Hear You
 •   Mare
 •   Meet Me Halfway
 •   Movement
 •   My Style
 •   On My Own
 •   Positivity
 •   Que Dices
 •   Rap Song
 •   Release
 •   Request Line
 •   Rock My Shit
 •   Say Goodbye
 •   Secrets Dexters Lab
 •   Sexy
 •   Shake Your Monkey
 •   Sumthin for That Ass (Non-LP Version)(*)
 •   Tell Your Mama Come
 •   The Apl Song
 •   The Best One Yet (The Boy) (Bonus Track)
 •   The Boogie That Be
 •   The Coming (Bonus Track)
 •   The Situation (Bonus Track)
 •   The Time (the Dirty Bit)
 •   The Union
 •   The Way U Make Me Feel
 •   They Don't Want Music
 •   Union
 •   Weekends
 •   What Is It
 •   What's Goin Down (UK Bonus Track)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.