Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Akon


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bad Man Walkin
 •   Bartender
 •   Blown Away
 •   Bring It On
 •   Can't Stop
 •   Change Me
 •   Come on In
 •   Don't Let Up
 •   Easy Road
 •   Gangsta
 •   Gangsta Bop
 •   Get Low Wit It (Instrumental)
 •   Get That Clear (Hold Up)
 •   Going Thru a Lot
 •   Gringo
 •   Gunshot
 •   Hypnotized (Amended)
 •   I Just Had Sex
 •   I Love the Way She Moves
 •   I Won't
 •   Journey
 •   Latinos Stand Up
 •   Mr. Lonely
 •   My Dream
 •   Once In A While
 •   Overtime (Instrumental)
 •   Right Now
 •   Sexy Bitch (Extended Version)
 •   Show Out
 •   Shut It Down
 •   Smack That (Remix)
 •   Snitch
 •   So Fly
 •   Stuck with Each Other
 •   The Rain
 •   Tired Of Runnin'
 •   Trouble Nobody
 •   Ur Not the Same
 •   When The Time's Right

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.