Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bobby Valentino


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Come Touch Me
 •   Gangsta Love
 •   Ghetto Gangsta Queen
 •   Gimme A Chance
 •   Give Me A Chance
 •   I Made My Excuses and Stayed
 •   I'll Forgive You
 •   Lights Down Low
 •   Love Dream
 •   Mista Valentino (Interlude)
 •   Mrs. Officer (Edit)
 •   My Angel (Never Leave You)
 •   Never Lonely
 •   No Smoke Without Fire
 •   Pink City Boogie
 •   Some Bobby
 •   Sweet Temptation
 •   Thank You Lord (Outro)
 •   The Man Who Invented Jazz
 •   Want You To Know Me

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.