Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Nicole Scherzinger


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Breakfast In Bed
 •   Casualty
 •   Coconut Tree
 •   Come To Me
 •   Contigo O Sin Ti
 •   Desperate
 •   Do What You Want 2 Me
 •   Don't Ask Her That
 •   Everything I Own
 •   Fire
 •   Get Into It
 •   Groove Tonight
 •   Happily Never After
 •   I'll Be Your Love
 •   If U Can't Dance
 •   Killer Love
 •   Let's Groove Tonight
 •   Lie About Us
 •   No Happily Never After
 •   On & On
 •   Papi Lover
 •   Power's Out
 •   Right There
 •   Rio
 •   Scream
 •   Steam
 •   Supa Hypnotic
 •   Super Villain
 •   Try With Me
 •   Turn Up The Radio
 •   Until U Love U
 •   Wet
 •   Winnin' Woman
 •   You've Been Crying

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.