Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Tose Proeski


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1200 Milja
 •   Boze, Brani Je Od Zla
 •   Cija Si
 •   Cresa
 •   Dal' Si Sretnija
 •   Daleku Od Mene
 •   Dzvezdo Severnice
 •   Igri Bez Granici
 •   Ima Li Den Za Nas
 •   Jedina
 •   Jos Jedan Stepenik
 •   Life (Is A Book)
 •   Ljubena
 •   Makedonia Naviva Za Vas
 •   Mjese
 •   Naj, Naj (makedonski)
 •   Nikoj Kako Tebe Ne Baknuva
 •   Ostala Si Uvjek Ista
 •   Polsko Cveke
 •   Sece Nije Kamen
 •   Soba Za Taga
 •   Srekna Li Si Ti
 •   The Hardest Thing
 •   Zajdi, Zajdi Jasno Sonce
 •   Zosto Otide

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.