Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Josh Turner


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Angels Fall Sometimes
 •   Baby's Gone Home To Mama
 •   Baby, I Go Crazy
 •   Backwoods Boy
 •   But For the Grace of God
 •   Don't Fence Me In
 •   Good Woman Bad
 •   Gravity
 •   I Had One One Time
 •   In My Dreams
 •   Jacksonville
 •   Let's Find a Church
 •   Lord Have Mercy On A Country Boy
 •   Loretta Lynn's Lincoln
 •   No Rush
 •   Nowhere Fast
 •   One Woman Man
 •   She'll Go On You
 •   So Not My Baby
 •   South Carolina Low Country
 •   Tears Of God
 •   The Difference Between A Woman And A Man
 •   The Longer The Waiting
 •   The Way He Was Raised
 •   This Kind of Love (Overcut) (Version)
 •   Trailerhood
 •   Unburn All Our Bridges
 •   Way Down South
 •   White Noise
 •   Why Don't We Just Dance?
 •   You Don't Mess Around With Jim

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.