Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga David Guetta


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   133
 •   Atomic Food
 •   Can't U Feel The Change
 •   Commander
 •   Distortion
 •   Don't Be Afraid
 •   Dreams
 •   Freak
 •   Get Up
 •   Glasgow
 •   Hey Mama
 •   How Soon Is Now
 •   I Gotta Feeling
 •   I Just Wanna F...
 •   In Love With Myself
 •   It's the Way You Love Me
 •   Let It Be Me
 •   Love Don't Let Me Go (French)
 •   Love, Don't Let Me Go
 •   Metro Music
 •   Money
 •   Never Take Away My Freedom
 •   No More Conversations
 •   Paris
 •   People Come People Go
 •   Revolver (One Love Version) (Version)
 •   Say My Name
 •   Sexy 17
 •   She Wolf
 •   Stay
 •   Stay (French)
 •   Summer Moon
 •   Sweat
 •   The Future
 •   This Is Not A Love Long
 •   This One's For You Albania
 •   Time
 •   Titanium
 •   Toy Story
 •   Turn Me On
 •   Whithout You
 •   Winner Of The Game
 •   Yesterday
 •   You
 •   You Are The Music
 •   You're Not Alone

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.