Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga One Direction


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   18
 •   A.M.
 •   Act My Age
 •   Alive
 •   Best Song Ever
 •   Better Than Words
 •   Does He Know?
 •   Don't Forget Where You Belong
 •   Drag Me Down
 •   End Of The Day
 •   Fireproof
 •   Half A Heart
 •   History
 •   Home
 •   I Want
 •   I Want To Write You A Song
 •   I Wish
 •   If I Could Fly
 •   Infinity
 •   Just Can't Let Her Go
 •   Long Way Down
 •   More Than This
 •   Never Enough
 •   Night Changes
 •   Olivia
 •   One Thing
 •   One Way Or Another
 •   Over Again
 •   Perfect
 •   Right Now
 •   Same Mistakes
 •   Save You Tonight
 •   Should've Kissed You
 •   Steal My Girl
 •   Stockholm Syndrome
 •   Stole My Heart
 •   Story Of My Life
 •   Taken
 •   Tell Me A Lie
 •   Temporary Fix
 •   Up All Night
 •   Walking In The Wind
 •   What A Feeling
 •   What Makes You Beautiful
 •   Where Do Broken Hearts Go?
 •   Wolves

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.