Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga I2rejt


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Po Ju Pelqen
 •   Agjërimi I Muajit Ramazan
 •   All-Llahu Ekber
 •   Apet Bashk
 •   Dashuria E Humbur
 •   Edhe 1 Her
 •   Edhe Mas Vdekjes
 •   Ehii Zemur
 •   Goditja E Vdekjes
 •   Jom I Qetina Grupit
 •   Kaniher
 •   M'fal Zemer
 •   Mas Shpine
 •   Me Vullnet
 •   Nuk Jom I Huaj
 •   Parlamenti Jem
 •   Qeshtu Une Jom
 •   Rapper
 •   Sdi Pse
 •   Shkurt E Kom
 •   Sun Um Harron
 •   T'mushi Men
 •   Une Nuk Pritoj
 •   Une Se Une
 •   Vi Me Heker

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.