Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Sotir Kosta


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dy Fjalë Për Parlamentin Shqiptar
 •   Gjirokastra Ime
 •   Gjitonia Pranë Shtëpisë..
 •   Grupi I Të Rinjve Gjirokastritë
 •   Heronjtë Nuk Vdesin Kurrë
 •   I Kujtojmë E Nxjerrim Mallin
 •   Kur Të Vdes Të Vish Tek Unë
 •   Kush E Shpiku Dashurinë
 •   Libri I Fevziut, Dhe Qesënditë E Mia
 •   Mos Të Zëntë Nëma E Nënës
 •   Në Kurbet Më Shpuri Halli
 •   Në Mal Të Ma Bëni Varrë
 •   O Me Ty O Jam I Vdekur
 •   Për Ty Bëhem Dash Kurbani
 •   Përjetë U Larguam....
 •   Po Ta Kem Miken Me Vete
 •   Po Ta Kem Miken Me Vete
 •   Progonat Një Sofër Nderi
 •   Pse Nuk Ngrihen Lapidarë?
 •   Psherëtimat E Nënës
 •   Shkruajta E Nxorra Mallin
 •   Shqipëri E Gjorë, Shqipëri Moj Nënë
 •   Si Dy Peshq Që Çajnë Dete
 •   Skllav I Mallit T`parë
 •   Të Mbetet I Pa Harruar
 •   U Bëfsh Mal O Kënga Labe...
 •   U Them Syve Prisni Lotët
 •   Unë Kështu E Dua Burrin...
 •   Vajza E Mashtruar...
 •   Vdeksha Në Muajin E Prillit...
 •   Xhelozia E Një Femre

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.